Zrin Otkup – Vaš provjeren partner u otkupu zlata i srebra!

Tvrtka Zrin Otkup - Najbolje cijene u Zagrebu i Hrvatskoj

Zrin Otkup je tvrtka koja se bavi otkupom zlata i srebra, sjedište nam je u Zagrebu u Ilici 90, kod popularnog „Britanca“ (Britanskog trga). Otkupljivanje zlata i srebra je oduvijek bilo u opisu našeg posla ali u posljednje vrijeme to je nekako postalo glavi dio našeg posla, kako je cijena zlata bitno porasla u zadnjih par godina ljudi se sve više odlučuju na prodaju svog zlata ali i srebra. Stoga ako se i vi pitate: „Gdje prodati zlato?“ ili vas jednostavno zanima kolika je vrijednost vašeg zlata, došli ste na pravo mjesto. Našu točnu lokaciju možete vidjeti na mapi:

MAPA

Kupnja zlata u hrvatskoj – gdje prodati zlato?

U principu Zrin Otkup vrši promjenu cijena na dnevnoj bazi a nekad i češće, zavisno o kretanju svjetskog tržišta (burze zlata). Ako posjedujete veće količine zlata ili srebra koje želite prodati nudimo vam mogućnost još povoljnijeg dogovora tako da raste vrijednost zlata u odnosu na standardne vrijednosti trenutne ponude. Tečaj zlata kao i kupnja zlata u Hrvatskoj varira svakodnevno, kako biste dobili dojam o variranju cijene zlata pogledajte ovaj graf koji predstavlja promjenu vrijednosti zlata u proteklih godinu dana:

Trenutna cijena zlata po gramu (za period od proteklih godinu dana)

Naše cijene u pravilu prate cijene sa grafa (međunarodna burza zlata), trenutak u kojem mislite da je najbolje prodati zlato ili srebro prepuštamo vama, na našim web stranicama možete pratiti kretanje cijena zlata i srebra svakog dana u svakom trenutku (cijene na svim grafovima na našem webu se generiraju automatski non stop).

Prodajem zlato, ali gdje prodati zlato?

Poslujemo po principu novac u ruke, nakon provjere kvalitete zlata ili srebra te mjerenja mase ponudimo vam cijenu prema trenutno važećem cjeniku koji se formira sukladno prema dnevnoj cijeni zlata i srebra na svjetskoj burzi (saznajte kolika je trenutna cijena grama zlata ili trenutna cijena srebra po gramu). Ako prihvatite našu ponudu mi vam na licu mjesta isplaćujemo gotovinu i izdajemo račun, treba napomenuti da je u Zrin Otkup-u sve transparentno, sigurno i prema zakonskim odredbama te ćete morati imati osobnu iskaznicu prilikom prodaje kako bi se evidentiralo tko, što i kad prodaje u svrhu transparentnosti poslovanja i poštivanja zakonskih odredbi.

Zrin otkup vrši otkupljivanje zlata po jednakim cijenama u svim poslovnicama, tako cijene koje nudimo u Zagrebu odgovaraju onima u Zaprešiću, ako imate bilo kakve dodatne upite ili sugestije slobodno nam se obratite na info telefon ili na naš e-mail, vaš Zrin Otkup.

vrijednost zlata